Keller Williams Seven Hills Realty - Laura Meiners
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 6 405 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rritja e Çmimit (35d)
  5 bd
  5 ba
  ac
  2925 State Route 122, Clearcreek Twp, OH 45005

  Listing Courtesy Of: Plum Tree Realty, (513) 443-5060, Rhonda Ciallella
  I ri - 271 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  404 Rockhill Avenue, Kettering, OH 45429

  Listing Courtesy Of: Irongate Inc., (937) 436-2700, Teresa M Dabbelt
  I ri - 316 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  2 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  6104 Persimmon Tree Court, Englewood, OH 45322

  Listing Courtesy Of: NavX Realty, LLC, Brian Zimmerman
  I ri - 123 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  4 ba
  metra katrorë
  ac
  1697 Big Bear Drive, Washington TWP, OH 45458

  Listing Courtesy Of: Coldwell Banker Heritage, (937) 439-4500, Tim Bemis
  I ri - 3 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  4125 Weybright Court, Dayton, OH 45440

  Listing Courtesy Of: Plum Tree Realty, (513) 443-5060, Scot M Rife
  I ri - 630 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (6d)
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  3492 Swisher Mill Road, Lewisburg, OH 45338

  Listing Courtesy Of: BH&G Real Estate Big Hill, (937) 435-1177, Jonathan H Murray
  I ri - 2 478 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rritja e Çmimit (70d)
  3 bd
  3 ba
  ac
  1430 Hawkshead Street, Xenia, OH 45385

  Listing Courtesy Of: H.M.S. Real Estate, (937) 435-9919, Alexander A Hencheck Jr
  I ri - 3 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  1305 Holly Avenue, Dayton, OH 45410

  Listing Courtesy Of: CENTURY 21 The Gene Group, (937) 203-8180, Jordan Sage
  I ri - 630 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (7d)
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  844 Shaney Lane, Brookville, OH 45309

  Listing Courtesy Of: BH&G Real Estate Big Hill, (937) 833-4046, Tammy L Miller
  I ri - 2 118 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (6d)
  5 bd
  5 ba
  ac
  3592 Downy Court, Bellbrook, OH 45305

  Listing Courtesy Of: H.M.S. Real Estate, (937) 435-9919, Alexander A Hencheck Jr
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Laura Meiners
  Numri i licencës: SAL.2020001346
  Keller Williams Seven Hills Realty

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  c5jf6bfej2vj10uskbrg.png
  Keller Williams Seven Hills Realty
  8040 Hosbrook Rd Suite 100 Cincinnati, OH 45236
  Zyrë

  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.